Slunce, láska a setkání
Anotace: ...inspirace z letního sluníčka a setkání dvou zamilovaných lidí - u mě konkrétně BLEŠULKA + KLÍŠTULÍK ¦ ..
Sbírka:
Tajuplný svět vnitra mého ;)
Slunko svítí, svět se směje
a dušička radostí jen pěje.
Úsměv sílí, tlak stoupá
a srdíčko více bouchá.
Dotek pohledu, kroky chůze,
k sobě oba se blíží
a skvělou náladou oba hýří.
Šťastný úsměv pro druhého,
sladké pohlazení rtů
a
odcházení ruku v ruce
vstříc společným zážitkům.
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Zorenka Ježková, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)