Vzplanutí
Chtěl bych žít,chtěl bych dýchat,
ale začnu pořádně až po Tvém boku.
A Tvé srdce rozdmýchat,
Zůstaň jiskrou v mém oku.
Hořím touhou k Tobě se přitulit
Touhou tak silnou
Že bych plamennou pochodní se stal
Tak přijď se ke mě schoulit
na mé tělo můžeš přilnout
společně do snu kde ty jsi královnou a já král.
Přečteno 556x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Sweaty Woman, Zorenka Ježková, L. Šebestián Borský, ilona, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)