Lásence
Anotace: ..proč je láska někdy těžší, než život sám...
Sbírka:
Mé já
Čekám na každé tvé slovo
na každý tvůj vzkaz
sic nevím proč na tebe čekám
když vím, že tebe a mě nikdy nespojím v nás.
Čekám na každý tvůj úsměv
vidím Tě v slunci, jsi mu podobná
však i přes paprsky, cítím déšť
co dopadá mi na ramena.
Přečteno 492x
Tipy 11
Poslední tipující: slza29, Divoženka1, Mraveneček, Psavec, Mates.21, Květka Š., Kett, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)