Budoucnost
Anotace: zlá věc, které se nevyhnem
Pohl jsem světem
Tvým
jen pohledem
který Tě zabíjí.
Z Těch chvil
vyjmečně štastných
kde z Tebe jsem pil
staly se vzlyky zmijí.
A tak tu sedím
a potím ze sebe
budoucnost
to ta mě ubíjí..
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: ajlonka, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, Sisinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)