PEKLO
Anotace: Pekelná vášeň...
Čekajíc soumrakem neklidná kráska
volání vampíra v temnotách láska
protkaná stínem na dlani duši
všechno nebo nic tuší.
Nebe temné hlasy doprovází
leží tu v kapradí oba nazí
se silným řevem zem zachvěla se
pod temným nebem nadechla se
ze rtů ohnivý plamen dýchá
jazykem šlehá krvavá dýka.
Blesky oblohu rozsvítily
by z úst žíznivých se napily
a lampy žhnoucích světel
zavedly navždy je do horoucích pekel...
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Bíša, Elisha, susana načeva, Pevya, FrankB, Zorenka Ježková, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)