Milování
Noc tiše skládá svůj plášť,
svítání probouzí nový den,
mlžný šál zakryl nahotu dvou těl,
bolestná touha smísila se s vůní trávy,
zpěv ptáků utlumil tichý vzdech......
Své tělo protkal si s mým.
konečky prstů vyťukals do kůže něžné stacato,
rty napojil vláhou polibků.....
Poslední záchvěvy odnesl vánek k víšinám,
pak do ticha vklouzlo tiché zašeptání
-díky-
už vím,jak chutná milování...
Přečteno 421x
Tipy 23
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Labanda, kuskus pruhovaná, Krahujec, Monica., carodejka, Pevya, vodnař, Divoženka1, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)