Anotace: Možná jsem Tě měla a možná jsem se Tě vzdala,dřív sem Tě míti mohla,teď jiná mi Tě vzala,já nechci už se miláčku trápit a jen na prázno toužit,mám Tě ráda,uvnitř srdíčka,ale teď chceš s jinou žít a já nechci zůstat sama jak kapička a o Tobě jen snít.
Zdá se, že máme něco společného..ale já ten krok udělat nedokážu, miluji ho a nedokážu bez něj žít..pořád chci doufat..díky za tvé povzbuzení u mé básničky. Good luck i tobě.
30.12.2005 16:45:00 | Cinderella
Je to opravdu rozumné rozhodnutí, vím jak to bolí a každý něco podobného asi prožil, ale věř tomu zase bude svítit sluníčko a příjde nová láska
28.12.2005 00:38:00 | ona
hodně smutná, leč pravdivá, co jiného, snad si uvědomí, oč přišel a že ne o málo ...
28.12.2005 00:08:00 | NikitaNikaT.