Vltavín
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=f-KJ5hn7XlY
Po řece posílám přání své
jak moc chci cítit dlaně Tvé
S nádechem do barev lásky
není čas už na otázky...
Vltavíny držím v dlaních
slunce pálí do mých tvářích
Bosá jdu podél řeky a čekám
na Tvoje krásné věty...
Poprvé co hvězdy uvidím
sednu si na kámen a lehce
se zamyslím...
Srdce co bije uvnitř mého já
čaruji, ať vrátíš se mi zas
Květy voní s nádechem dálek
své city teď schovám do obálek...
Ať zachytí je lehký vánek...
Přečteno 407x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Chico1, hašlerka, jedam, Bean, Psavec, mida, labuť, Květka Š., Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)