Splašená láska
Má láska je poněkud splašená,
řítí se rychle jako stádo koní,
možná proto jsem z ní tak nadšená
a mé srdce stále o více žadoní.
Již konečně cítím žár
a vím, co je to chtíč,
stačí jen doteků pár
a všechny zábrany jdou pryč.
Na co věci dělat pomalu?
Když raději do nebe bych vyletěla.
Ve vášnivém lásky zápalu
spojila by se naše těla.
Přečteno 355x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, Stoneman, Vlk v rouše, drsnosrstej kokršpaněl, betmen71, Zorenka Ježková, Psavec, Kapka, Zasr. romantik, Mates.21, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)