Výjevy z hlubin
Nedosažitelná, neuchopitelná,
neukojitelná, nesmrtelná,
touha, krása, láska?
Co cítím...?
V sobě zatím hledám sebe,
neschopný ale chápat,
nic než tebe...
a nad námi bude i v pekle,
čnět krvavé nebe.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Churry, Aurelius
Komentáře (0)