Po křídlech andělské lásky...
Anotace: není určená pro někoho, prostě mě napadla ;-) a je taková suchá trochem ;-) :-D už se opakuji ve svých básních ;-)
Po křídlech andělské lásky,
posílám Ti něžné hlásky,
miluju Tě zlato moje,
já chci být,jenom Tvoje!
Miluju Tě lásko nadevše,
snad dojde Ti tahle depeše.
Miluji Tě z celého srdce,
Tvá láska chutná mi sladce.
Miluju Tě proto jaký jsi,
nezáleží na Tvé profesi!
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, susana načeva, Psavec, Mbonita, Zorenka Ježková, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)