Anotace: Nwm, zda je pro někoho cíleně psaná, ale nemyslela jsem na nikoho konkrétního, je to jen z pocitů ve mně ukrytých
nevím...jestli můžu,je to jen můj úhel pohledu,takže to ber jako můj názor a hlavní je jaký máš svůj :-)...Když jsi přečtu tvou báseń tak cítím tolik citů v tvých větách,ale pak si přečtu popis o básni,která vyjadřuje tu holou pravdu,která to teplo které sem nabral promění v studený vánek...strácí to pro mne duši :-( Prosím příště aspoň pro snového prince :-)nebo milujícího Hašašíru :-)
15.06.2010 21:02:00 | Danger