psala jsem ji v podstatě přímo jako písničku, mám k ní v hlavě i dost jasnou melodii, jenže ta nejde jen tak vložit na liter, proto jsem si ji musela nechat pro sebe a podělit se pouze o text. Takže mě opravdu potěšilo, že tak "písničkovitě" vyzní i čtenáři! :)
07.08.2010 22:18:00 | Patěnka
Sice neanotuješ, zato notuješ, a to místy opravdu pěkně poeticky, Patěnko! Na pár místch doladit rytmus a můžeš ji začít hned i zpívat!
07.08.2010 01:51:00 | Špáďa