Odcházím
Anotace: Těžké odejít,ještě těžší zůstat
Na stole máš dopis,neboj žádné výčitky.
Už jsi zase svobodný a nemusíš pro kytky.
Všechno špatný,všechnu zlobu nechám v tomhle bytě..
Stejně jako slova lásky..Kotě,miluji tě.
Doba,kdy nám bylo hezky,mizí někde v dálce.
Moje rty ti naposledy vtisknu na obálce.
Už nebudu v noci plakat,myslet na to,kdes zas byl.
Moc dobře vím,že všechno si mi dal,jen jedno si mi neslíbil.
Už nebudu v noci bdít,čekat na tvé kroky.
Vybral si si alkohol a trvá to už roky.
Tak se tady mějte hezky,ty a tvoje flaška.
Ona byla tvojí láskou a já hrála šaška...
Nechávám tě,odcházím...
Přečteno 416x
Tipy 26
Poslední tipující: fijalka, Marupiara, bosonožka, Stoneman, susana načeva, Eru Alonnar, Larey, Niky88, poustevník Jirka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)