Naděje ....
Anotace: bojácná , křehká, bláhová , bezmocná Naděje
Choulila se
v tmavém koutě
Bojácná naděje
Vzala jsem jí
do úschovy
aby neby sama, opuštěná
Křehká naděje
Měla jsem jí ráda
Bláhovou
Ona však
odešla bez rozloučení
a mě je to teď líto ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)