Vzpomínky..
Pořád s myšlenkou jedinou..
Chodím stále sem a tam,
Okolní svět nevnímám,
A jenom tebe v hlavě mám..
Jenom tebe a tu dobu,
Kdy ještě kvetla naše láska..
Kdy vlasy mé, v letních dnech,
Zdobila sedmikráska..
Ale v ten den,
Kdy jsem chtěla pravdu znát..
Mi cvaklo, že láska je jen sen,
A tys řekl, že už mě nemáš rád..
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
Komentáře (1)
Komentujících (1)