Loučení
Pohlazení a po polibku touha,
Pohled do očí a němá slova pouhá,
Vůně kamsi do prázdna plynoucí,
A naděje na blízkost pomalu hynoucí,
Vždy mě bolí to loučení,
Raději od rána do večera mučení,
Stojím mezi dveřmi, do prázdna se dívám,
Po loučení s Tebou smutná bývám..
A slova, která chtěli bychom si v tu chvíli povědět,
Zůstanou nevyřčená, stejně bojím se je dozvědět..
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, Hachi, Moniska
Komentáře (0)