Brněnská přehrada
Anotace: Na molu brněnské přehrady; i dnes mě občas přepadne sentiment; před měsíční rozlukou a dalekou cestou na Island.
Noc už rozprostřela své temné sítě
nad černou hladinou brněnské přehrady.
Vlny molem pohybují líně
na něm se objímáme, já a ty.
Vlahý vánek přináší chuť léta
na nahých bedrech zasýchá pot
tělo tvé potichu a teskně sténá
v tom rytmu písně beze slov.
Kéž bychom tak žili navždy
pod tou zářící hvězdnou kupolí
milovali se či hovořili radši
než nás měsíc tiše osloví.
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (0)