PROČ NE
Anotace: bez tebe nejsem nic
Ty jsi tam,já zase tady
jak mnohokrát i dnes bez zábrany
jsme jen modrou sférou spojeni
a tichá slova opojení
k nám proudí po linkách
jak jemný rum v pralinkách
nás hladí pod víčky
a jak tetelivý plamen svíčky
na skypu čekám kouzlo
z úst prosebné slovo vyklouzlo
ať jméno tvé mi zrůžoví
jsem tu den co den a Bůh to ví
jak chutná když mi odpustíš
snad písmem na mne promluvíš
"chybíš mi a ty to víš".
Přečteno 366x
Tipy 15
Poslední tipující: Danger, kroužek, synanceia, malý ďáblík, Kajaro, pamp_elka, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)