Pár chvil
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=YBj_PfwN2qU&playnext_from=TL&videos=nPiKf0MxLd8
Pár chvil zbývá a už nemáme
čas.V telefonu je slyšet jakýsi
hlas...Volá, chci Tě zas ...
S tebou odejdu snáz bez tebe umírám sám
Vnímám blízkost,Tebou darující
jsem Ta co byla kdysi milující
Odcházím jako spalující..touha na věky věků..
Vrátím se, až řekneš... Thank you...
Přečteno 430x
Tipy 23
Poslední tipující: Madanik, Admen, Zorenka Ježková, CRASH, Petbab, Niky88, Bíša, Psavec, zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)