Anotace: Přesně jsem opsala, jeho slova, šelmičky slova to jsou, on taky trpí tím odloučením, ale co nám zbývalo? Jen jsme se víc a víc odcizovali a chybíme si, ale on musí studovat a já se starat o maminku, nemusim, ale já chci!
Trochu bolesti v lásce,je jako sůl v polévce,aby nám lépe chutnala.
Jasné ST a doufám,že to je ten nikdo :-)
15.06.2010 21:07:00 | Danger
Tvé básničky voní nádhernou upřímností a věřím,že vydržíte.Jani-láska přece i hory přenáší:))).
15.06.2010 07:16:00 | CULIKATÁ
SMS lásku posílí,
ubývá jen měsíc, ale zase se vrátí,
není, co bylo před chvílí,
milostné veršíky cestu vám zlatí...
15.06.2010 06:49:00 | nejsembásník