Mé smysly malovaly
s očima zavřenýma
před hmatem
rozprostřenou krajinou
myslel jsem že jsem v ráji
když dnes jsem oči otevřel
karikaturu lásky našel
... myšlenky prominou ...
/ aktéři příběhu jsou zpravidla oba stejní -
... ale hodnocení závěry ve světle individuálního pohledu bývají po čase
diametrálně odlišné ...
15.06.2010 17:29:00 | HarryHH
st
15.06.2010 08:36:00 | ROMAN LOHNERT