Katzenzungen
Anotace: Věnovaná Katzenzungen k prvnímu koncertu...
Sbírka:
Good Times
Jazýčku mlsnému dobrot se zachtělo
Především protože zlitej je jak dělo
Lednici otvírá, nachází prázdnotu
Chuťové pohárky celé jsou od potu
Spižírnu prohledá, nachází krabici
V pozoru už je i soustava trávicí
Je tohle skutečné nebo snad pouhý sen?
Nápis prozrazuje ..... Katzenzungen!!!
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, ilona, 4LJFilip
Komentáře (0)