Proč to všechno zmizelo?
Anotace: každý to zná - něco prožijete, to dobré i to zlé, ale jednou přijde konec a vám zůstanou jen vzpomínky :)
Sbírka:
Postupem času...
Kde jen jsou ty časy,
Kdy hladívals mi vlasy?
V nenávratnu to zmizelo
A loučení tak bolelo.
Kam se poděla ta doba,
Kdy šťastní jsme byli oba?
To všechno je teď minulost
A z lásky zbyla jenom zlost.
Proč to krásné náhle odešlo
A do srdce se víc lásky nevešlo?
Proč ty city ochladly,
Do zapomnění upadly?
Vždyť bylo to tak krásné,
Tak proč ti není jasné,
Že přesto, co jsme prožili
jsme k sobě pořád patřili?
Když mi tenkrát slzy padaly,
Tvé dlaně je něžně chytaly.
Dnes nemá je kdo stírat
A proto budou zmírat
Jako kdysi my…
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweet KiWi, ta.cupka., Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)