Anotace: Pokus - omyl? Hledat v tom něco? Možná... Díky.
Není to doplňovačka, je to takhle řešený jen kvůli vizuálnímu efektu. ;) Ono to nejde jinak udělat, aby to vypadalo tak jak chci.
15.06.2010 19:32:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
... na doplňovačky už mi hlava nebere ...
stejně to asi bude něco hodně triviálního ...:-)
15.06.2010 16:54:00 | HarryHH