Překvapení
Anotace: bez mindráků, bez dokazování si moci, přes den i o půl noci...
Laskavý pohled
který promění
vadnoucí květ
Duší souznění...
...tři, čtyři, pět
úderů jemných
bez výčitek
kouzelně rozezní
stěny srdce
Dva velké orchestry
Sonáty
Písně
Symfonie
Nádhera!
I bez dirigenta
tento koncert žije.
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine
Komentáře (0)