Lekám se své samoty
Zachumlám se do Tvých vlasů
mám jejich vůni tolik rád
hledám v tobě svojí spásu
ó jak rád byl bych zas mlád.
Cesty vedou tam a zpátky
jiným směrem už nelze jít
každý den mám nové vrásky
stáří z mé číše chodí pít.
Lekám se své samoty
když se ráno probouzím
jdou na mě zlé mrákoty
snad se tu neusoužím.
Zachumlám se do tvých citů
hřejou jako výheň v kovárně
Cítím rozkoš ve svém nitru
cítím se tak páradně.
Přečteno 417x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)