Anotace: Láska mezi přírodou(=lidmi)
Opravdu hrozně moc děkuju. :-) Všechny Vaše slova mě vždy neuvěřitelně zahřejí u srdce. Ještě jednou děkuju za všechno. :-)
13.07.2010 14:53:00 | Amable seňor Marek
Děkuju vám všem hrozně moc, opravdu!! :-) je to prostě strašně kouzelné a povzbuzující, tu číst všechny vaše překrásné a potěšující názory. :-) Jsem šťastný! :-)
No líbit se snad bude. Taky hrozně moc doufám. :-) Jen ona - nehodíme se k sobě. Jsme bohužel každý až moc jiný. Pobláznili jsme si na chvíly hlavy,...ale te´d už je to pryč. Asi nebyla ta pravá...
16.06.2010 19:39:00 | Amable seňor Marek
krásná báseň..určitě se bude té které patří líbit ST!
16.06.2010 12:37:00 | xoxoxo
... Děkuju hrozně moc! :-)) Snad budu mít stejný úspěch i pro tu, které tato báseň patří. ;-))
15.06.2010 20:49:00 | Amable seňor Marek