Noční milenec
Každou noc krajinou srdce do mě vcházíš,
pavučinou citů se proplétáš,
jak prázdný džbán naplníš mě láskou,
stopy své na duši zanecháš.
S rozbřeskem pod víčka vdechneš my sladký sen,
v polibku obtiskneš vyznání,
pak se jak stín rozplyneš....
Tvá vůně přikryla mě něžným povlakem,
já pokorně čekám,
Ty vrátíš se s každým soumrakem...
Přečteno 409x
Tipy 24
Poslední tipující: Veselý Drak, Divoženka1, Vanilková Ninja, Labanda, Krahujec, ilona, Monica., carodejka, whiolet, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)