Dlouhá básnička
Laskavá
svítání
přiblíží
nás
prastará
znamení
vyhlížím
zas
vstávám
a jsem rád že mám
ruku tvojí
v ruce svojí
prsty naše propletený
luští sny tak popletený
zlatý smích se vrací záclonou
láska tančí na sluníčku
paprskama na tvém víčku
jemně pohladí
dívám se jak ke mě kráčí
je jak motýl na bodláčí
jako rosa na kapradí
která stéká dolů z listů
navrací se k tomu místu
odkud pramení...
Láska prostě neodchází
láska prostě neumírá
láska hmmmm...
je to na dlouhý psaní.
Přečteno 1122x
Tipy 21
Poslední tipující: Myrja, Kapka, Divoženka1, Rootness, sluníčko sedmitečné, Psavec, Sisinka, Žqáry, Bíša, mida, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)