Anotace: někdy je možná hezčí žít v iluzích...a to jsem ani neřekla všechno..nevím jak....
Láska se pěstuje jako kvítek na zahrádce, od semínka, pak sílí a vydrží ale vím to, jak to cítíš i tak jsi to hezky napsala, neboj, život je veliká rozkvetlá louka a jednou ten svůj kvítek v ní najdeš.
26.06.2010 16:33:00 | carodejka
když máš dva dny na seznamování, čtyři na flirt, čtyři na šílenou lásku, čtyři na zamilovanost, dva dny na osobní setkání a salší čtyři se pak snažíš nebrečet, přestože to fakt nejde a víš že to bude na dýl....kam pak zmizel ten čas který potřebuješ?
16.06.2010 18:55:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
Iluze jsou fajn, ale jak dlouho ti vydrží? Náhlé procitnutí potom bolí..musí se na tu pravdu pomalu, postupně.
16.06.2010 16:02:00 | Chancer