je to možné vždyt víš, že mě písně dost inspirují ;-)A JÁ JINÉ NEŽ ČESKÉ A SLOVENSKÉ NEPOSLOUCHÁM jaj křičím myslím ten capslock jak jsem měla ;-) kuju za chválu jsem tu nebyla víš docela dlouho ;-) :-) muck ale byla jsem za šelmičkou ;-) :-)
19.07.2010 16:04:00 | Labanda
Jejda, ta je smuná :( S láskou je kolikrát kříž.. Moc držím palce, ať je dobře. Láska si Tě najde. Někdo, kdo si Tě zaslouží a budete šťastni!!
12.07.2010 22:05:00 | Pevya
Moc hezké, přeji ti všechny splněné ty sny, podle svých představ a posílám trochu štěstíčka.
07.07.2010 23:41:00 | carodejka
Něco podobného teď prožívám, je tu řečeno úplně všechno... strašně povedené, supr, supr! :-)
30.06.2010 20:51:00 | A'tuin
bolí to,ale přijde probuzení aamor tě polechtá svými křídli a tydojdeš štěstí a lásce
17.06.2010 12:37:00 | Mates.21