Den za dnem
Den za dnem plyne,
už se nemůžu dočkat,
až mé tělo s tvým v jedno splyne.
Polibkem mě do nového dne přivítáš,
v náručí tvé už budu spát,
tam se mi totiž nic nemůže stát.
Před celým světem mě ochráníš,
po vlasech mě pohladíš.
S tebou miláčku,
já vnímám každou minutu našeho života
S tebou vnímám svět kolem sebe
a zdá se mi hezčí
Miluju tě navždy!
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Šerák, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)