Poslouchej
Tak jsem zjistil
že se umím báječně
převtělovat
třeba v pořádnýho vola
a nebudu se za to omlouvat
miláčku
jen cosi zafunim a
rozkmitám kopýtka
na útěku před harmonií
potkávám další dobytek
je v pohodě
každej kus
plive svý citoslovce
do nekonečnýho koloběhu
drobných marností
tiše polykám návrhy
na vylepšení světa
zatím si jen tak sednu
na kraj totálně opilé
soudnosti
a počkám až ....
.........................
Bylo nalezeno sedící tělo
bez známek života
a zjevných poškození
jen srdce pobíhalo po hrudi
a cosi zoufale šeptalo ...
(Na chvíli přestaň mluvit
a jen ...
... poslouchej)
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: Marcella, l'âme, Mates.21, Mraveneček, Lota, janewe
Komentáře (3)
Komentujících (3)