S.O.S
Karamelový máš oči
já je viděla,
že by se v nich daly skákat piruety
a volat o pomoc
skrz paragrafní dráty levé osrdečnice:
'Ach Terezo, Terezo
matko svatá, spas mě",
ale namísto toho
jen ukusuju rohlíky
bez másla s medem
brečím si do srdce i nad,
a proto mě neslyší
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Cagi
Komentáře (0)