Láska je popel na řasách
Láska je jenom popelem na řasách,
ze srdcí spálených, z dušiček na cestách.
Ze všeho věčného láska je nejkratší,
vzácný dar zdá se ti kytice bodláčí.
Odval ten balvan, co jméno má žárlivost,
bez něho láska nám pokvete pro radost,
nepleť si lásku s poblouzněním duší,
láska je upřímnost, trápení ji zruší.
Nevěřím moudrým, že láska je pouhý klam,
vždyť na ni právě teď pomalu umírám.
Zůstává ze mě na cestičce bílý prach,
láska je jenom popelem na řasách.
Přečteno 380x
Tipy 45
Poslední tipující: Giginka, zelená víla, bobi bobie, Sweet KiWi, Labanda, poustevník Jirka, Elza511, s.e.n, Markéta Hl., Niky88, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)