Má malá J'taime se bojí Seiny
Má malá..
J'taime se bojí Seiny
V pramíncích ve vlasech
V krůpějích snění
Šeptá o růži z hladovění
o pejscích věrných.. v samotě temných...
.
Miluje tání
Rozvodní tmu
Vdechne-li toužebných...
V záhadných šatech prostře si sůl
z peřejí soužení
Je velmi křehoučká květina
s dračicí v srdíčku
Pusinkou v lesních dívčinách
zná na mě pastičku
Jas očí - modravá mučírna
vábí smích na řasách
Pohlédne
stíny protíná
a ráda skrývá strach
Nikdy ji nemohu zastavit
V lodičkách přenáší sad
Zkusím za tiché c'est la vie
únavným slovem
i lhát?
Bráním se
lákavým malinám
Rtíkům chtějícím do klína
Plane v šatech noc líbezná
svící zářena
taje zima
Je vločka?
Spala si v lavinách
než podkrovím vplul noční žár
Zrnkem písku smí vteřina
přesypávat léto do motýlích čar
Slunce dlaním vepsala
polibky
dráždit začíná
Leť se mnou ke skalám!
Vyznala vánku franština...
V náruči chvěje se.. krásy zaútočí
Hrdličky v očích
stanou se májem!
Vzlétají
k výšinám
a noc neukončí
Roman d'amour - Šťastní jdou rájem
.
Má malá
J'taime se bojí
Seiny?
Když duše tvá
hojí
tu bez křídel
tu moji
Nezmizí červeň s probuzením
duhová z deště v samotném lpění?
Stýskám si
Bloudím
Pod srpkem Luny
střežím i snění
když spíš
a ráno až se probudíš
budu jeden z davu
jeden z modrých
ztrácející v žáru
krajinu rosy půlnoční
Jak mám být víc statečný
Smát se a nesmutnit
Nevzpomínat u vín
Nevím lásko
ne vím...
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: efeeez, Noc17, Sweet KiWi, susana načeva, Squat_the_world, labuť, Psavec, Dota Slunská, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)