Milostné cestování
Láska má je nespoutaná,
břeh řeky tok vody mění,
jen touha v očích utajená,
tvoji duši s mojí spojí.
Jsi záře v dálce mého žití,
jsi hvězdou mojí temnoty.
V dálné světy cesty běží,
Klikaté, rovné, podle chuti.
Vyber si, teď volají tě.
Hlas po lásce zaslíbení.
Pak navždy spolu, jedna duše.
Jedno tělo - já a ty.
Přečteno 514x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, carodejka, Mates.21, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (1)