Útržky k celku
I ve tvé přítomnosti
si představuju
jaká jsi
Jako moje soukromá
exhibicionistka
určuješ pohybům
osnovy grácie
ve tvém dechu
- buďme světoví –
bubblegumová aromatherapie
pro zklidnění dechu mého
to jen tak útržkovitě popisuju
svůj oblíbený celek
ještě nejdu spát a tak ...
Máš ve vlasech prameny
vodopády hlazení
necháš si je rozhodit
pan Rozcuch mě rajcuje
zase si to rozdám s chlapem
směješ se
když vypustím větry
jako nájemné zabijáky
čichových buněk
když se snažím vytáhnout
těžkou melodii
na povrh poslouchatelnosti
když ...
... už jdu spát ...
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, STIMPRE, Psavec, Lota, sluníčko sedmitečné
Komentáře (2)
Komentujících (2)