Když jsem si přečetla ten název, vrátila jsem se do starých, dobrých??? časů... Latina, gympl... ale to není k básničce :D ta je moc pěkná ;) v poslední době se o tebe bojím, že ten krok vedle uděláš... možná máš občas pocit, že jsem na tebe zlá (viz. mužácký hody), ale já jen nechci, abys zas udělala tu stejnou chybu a pak se trápila, víš?
18.06.2010 20:26:00 | kleopatra.sedma