rozhovor mlčky
Anotace: dívat se, být vzájemně sebou i když, oba mlčíme..
šerem, v stakatu ševelící ráno
nám dává, ještě chvíli klidu,
přeji si právě být, po Tvém boku,
to je spánek teplem růžový...
cítit Tě v kolíbce, schoulenou
vlasy, zlobíš v mém objetí,
smíchem vracíš ránům jejich smysl,
dáš si čaj, nebo černou kávu?
rána jsou dnes vážně prima
snad, že společně je vítat můžem
i s pramínkem vlasů, za Tvým uchem
co roztomile zlobí, legračním dojmem
zdá se to divné, „jen“ další nový den..
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, NikitaNikaT., dead-head, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)