..druhé kulaté...
Anotace: věnovaná mé Thumbelin k jejím nedělním narozeninám
Už dvacet různých mladíků Tě k tanci vyzvalo
A jejich vizáž, styl i chování jsou hravě rozmanité
Příchozí muž je tajemství ukryté za hábitem
čekajíc´na hru: „kdo s koho“ – pravidel neznalou….
Už dvacet blízkých andělů stráž u Tě střídalo
A jejich úkol nelehký v pravdě té vskutku daný
Příchozí kéž si nachystá křídla na četné rány
I trpělivost „k moudrosti“ předat Ti nemalou…
Už dvacet chrabrých rytířů lásku Tvou hledalo
A jejich víra silná jest v cestě za pravým citem
Příchozí Ten má jiskrnost v pohledu rozpačitém
A gesta umně škádlivá chtít víc, než-li se žádalo…
Přečteno 379x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Špáďa, Mbonita, Bíša, jedam, Čoki, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)