Čekání
Vyhlížím Tě každý den
pořád nejezdíš.
Vidím Tě i jako sen
a ty na mě nemyslíš.
Stále čekám jestli si mě všimneš
vždy se jen kolem mihneš
a nedíváš se na mě.
Vždyť mě znáš.víš co k tobě cítím
já chci být s tebou a ne s někým jiným.
Tak přijď za mnou, čekám na tebe
tak přijď za mnou, miluji jen tebe.
Přečteno 442x
Tipy 11
Poslední tipující: Do Ga, labuť, Psavec, carodejka, 666 Idiot MCR, Jeněcovevzduchukrásného, Isquieasuus, ta.cupka., blue
Komentáře (5)
Komentujících (4)