Kde Tě mám?...
Anotace: V zoufalství si samy lžeme...
S opuštěným ránem
Jsem zhrzená milenka.
Svou mysl potápím
Naivně do mlíka.
Pyžamo s králíkem
Stejně jsem veliká.
Nechci být dítětem
Co rádo utíká.
Pastelkou napíšu
Na stěny Š.
Protože stejně vím
Že tam někde seš.
A až se navrátíš
Snad mi to vyvrátíš.
Povíš mi s úsměvem
Zas mě tu máš.
Možná si pomyslím
zda se mi zdáš.
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, Opty, Sisinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)