dárky
sesbírám po ránu kapičky rosy
vyrobím Ti diadém
jaký princezny nosí
sluníčko poprosím o jeho paprsky
šaty z nich ušiju
a přidám odlesky
duhy krásně baravné
zdobené
budou nádherné
na vodní hladině je odraz hvězdičky
požádám vodníka
ať ušije střevíčky
ke hvězdám kreslí se úplněk
i moje dárky
jsou pouhý doplněk
Tvé nepopsatelné krásy
máš krásnou
duši můj anděli spásy
bez Tebe můj líbezný anděli
jak jen to říct
byl bych fakt *
:-) * :-)
smutnej :-)
Přečteno 378x
Tipy 19
Poslední tipující: Vanilková Ninja, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, hašlerka, zelená víla, Květka Š., ta.cupka., malá slečna, Kett, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)