Řeka
Anotace: Řeka se vylila z koryta přines jsem pětku z matiki tak zadek mám samí jelita!!!!!!!!!
Z řeky stoupá dým a já stále sním,nad řekou dým se rozplívá dívka se vesele usmívá a jak se zdá tak jí to prozpívá.Mě též u srdce cosi hřeje,ten nádherný pocit že človíček co v žalu se utápěl opět se směje...
Komentáře (1)
Komentujících (1)