sen
Je mi pusto
mezi dnem a nocí
pluje na obloze sen
sen blízký mi
a tobě vzdálen
je krásný a bezedný
slyším den přicházet
a hvězdy zhasínat
bojím se našlapovat
na vyhaslé hvězdy zítřků
tiše přeju si
aby navždy svítily
jako ty
anebo zhasly hned
a stopy zakryli
rytíři na koních
co k ránu se ztratili
..
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Xebeche, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)