vrahu...
Anotace: bolestný konec :/
Říkal si,
nepouštěj se
a já tvým slovům věřila
naivní malá holka
z trochy vína opilá.
Říkal si,
já chtěl bych s tebou
prožít ten den z pohádky
ruka v ruce, polibek
bez neštěstí, bez hádky.
Říkal si,
já miluju tvé
dlouhé vlasy po záda
prosil si,
ať zopakuji
že tě mám taky tak ráda.
Říkal si,
a teď jen mlčíš
v pohledu cítím prostotu
a svoje slova
která cítíš
jenom skrze nahotu.
Říkám já,
tohle je konec
v srdci zbyl jen lásky prach
říkám já,
odejdi, táhni
zabil jsi lásku, ty jsi vrah.
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)