Zklamaný
Anotace: Napsaná 19.6. 2010 :)
Řekni aspoň slovo,
nebuď němá.
Slov je přeci mnoho,
tak nebuď tak smělá.
Neslyším nic jiného,
než jen tvůj dech.
Všude kolem ticho,
nikde nikdo.
A náhle -
zazněl těžký povzdech.
Jak těžké asi musí být
nezpívat a nemluvit?
Nevydat ze sebe ani hlásku,
neprojevit nikomu lásku.
Tak promluv přeci už!
Slyšet tě mluvit
to bylo vždycky moje přání,
ale slyšel jsem tě mluvit
jenom v mojem spaní.
Řekla jsi přece, že mě miluješ,
ale jak tě tak pozoruju,
myslím si, že toho lituješ.
Lásku ti tu projevuju
a ty mě odepřeš.
Nemá cenu žít tu dál
pro někoho,
kdo mě nemiluje a nemá rád.
Život bych si raději vzal,
než abych tě otravoval.
Tak ti tedy dávám zbohem,
zbohem má lásko!
Hlavně na mě nezapomeň
ty moje spanilá krásko!
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Janča
Komentáře (0)