Nadnebeská krása.
Co všechno nám hlavou proběhne,
když míjí nás děvče pohledné,
ta krása je jasnější než samo nebe,
to cudně si nechává,však každý pro sebe.
Bůh-příroda,jsou na světě umělci největší,
díla co vytvoří,vždy oko nám potěší,
starat se musíme o tu boží krásu,
víme přec že trvá, jen od času do času.
Časem ta krása se v našich očích mění,
vnímáme více tu,která vidět není,
krásu co v srdcích a duši nosíme,
atˇty je stále dost se žitím svým snažíme.
Přečteno 537x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, 4LJFilip, zelená víla, Sisinka, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)